See You At The End Of May

Blog ini sekali lagi akan mengalami gangguan siaran buat beberapa ketika dan akan beroperasi semula pabila budak-budak sekolah di Malaya ini bercuti sekolah yakni bermula 26 mei sehinggalah 10 jun yang akan datang.

Menurut students yang saya tanya, kata mereka ada beberapa komputer yang mempunyai sambungan intenet. Walaubagaimana pun saya kira saya tiada masa pun untuk membuang masa di hadapan komputer di sekolah kerana ada seribu macam saknike-mak-nenek tugas lain yang perlu dibuat. (Biasa la, penyapu baru kan..konon budget cam rajinnnn...harharhar!)

Image Hosted by ImageShack.us

Sehingga jumpa lagi! Daaa... !!! ;)

**Dapat gaji gedebuk nanti, akan kupastikan En.Streamyx sentiasa berada di sisi menemani kesunyianku di bilik sewa :D

16 comments:

Ayaq masak said...

Hoho slamat mengajo...

Ina said...

Kem salam kt anak murid ek hehe ;)

jeff said...

penyapu baru kalau dah lusuh cepat2 tukar agar sentiasa baru. jangan ikut jadi penyapu buruk ... (paham ke idak ne?)

nUr@dDeEn said...

huk huk huk .. jangan, tinggal daku oooo Dayah.. ohhh!

Selamat Mengajar. Pastikan Streamyx sentiasa di sisi anda!

achik said...

selamat mengajar... :)

kemat said...

rasa time cuti nanti, hari2 kamu memblogging, tunaikan hajat yg dah lama tertangguh tu kan..

akirasuri said...

cikgu! cepat-cepat dapat duit gaji. aktifkan abg streamyx mu :p

faridfadhly said...

pagi cikgu! smangat betul nampak..

mazudi said...

Selamat

nurnana said...

selamat..selamat...
selamat utk semua!!

Jimadie Shah Othman said...

mcm astro

hakim dirani said...

Selamt bercuti.

Nashrex said...

waa.. ckgu ke skrg?
fuhh..
slmt ari guru!

nurnana said...

Hayad...
Nk ucap skali lagik..
Selamat hari guru!!

akirasuri said...

dah akhir bulan ni. bila nak hapdet :D

arianna adrizal said...

da jd cikgu da adik yg sorang ni... tahniah!

Followers