Fahri di PWTC :p

Semalam tiba-tiba saya mendapat sms dari nombor yang tidak dikenali. Rupa-rupanya daripada Nurul.
Dyh, nrl ni.xde kredit tpxcited nk gtau.tau x,penulis ayat2 cinta ada kt pwtc ni.Aku trs bli novel dia tu td.
Ntah henfon sape dipinjamnya untuk sms saya.
Ha yeke? bestnyer! mst hg mntk tanda tgn dia.Ensem tak penulis tu?ehe...
Muka penulis tu tenang je td.sejuk hati tgk..hehe.mmg ramai la org p smbang ngan dia.Hg jgn riso,aku dh mntakkan signature dia utk hg ;)
Bgs2! mekaseh tau! :)
Aku ni ingat kt kwn aku,keke..Siap aku suh tls utk nur hidayah lg.Kena ada upah ni tau :p pameran tu smpai next week. Aku nk ingatkan hg ni,jgn lupe doa cari jodoh tu tau..kekeke.

Ooo..nak upah ek? upahnya doa cari jodoh tu la,muahahaha!!
Saya memang sedia maklum ada pameran buku di pwtc, tapi saya tetap mahu balik kampung. Lagi pun duit tengah tarak ni. Saya sudahlah jenis yang akan jadi giler meroyan bila tengok buku banyak-banyak gitu. Dengan keadaan poket yang keuzuran lebih baik la saya menjauhkan diri dari pameran-pameran buku buat sementara ini. Lagi pun pameran buku yang akan-akan datang pasti juga ada. Ada rezeki nanti saya akan pergi.

19 comments:

jeff said...

asalamualaikum

selamat kembali ke tanah air. wah wah lama betul awak MIA. camna mengajar ? ha kalau poket uzur pun apa salahnya gi PWTC. Buleh buat modal menulis entri. Maklum jelaahh kan nak qadha menulis eheh

jeff said...

eh eh .. 1st rupanya.

kwang kwang kwang ..

kakLuna said...

cikgu.!!!..ape kabo..

Pa'chik said...

kat sekolah takleh ke?
ada sorang che'gu ni, rasanya tiap kali hapdet, aku agak dia kat sekolah masa tu... sekolah kat kampung pulak tu..

hayad said...

jeff--> selamat kembali ke tanah air? cm g oversea plak kejenye ek?haha

kak luna--> kabo baik2 aje kak luna :)

pa'chik--> sek den wireless pun tarak. makmal komputer pun cm hape je ntah.nm je sek anak org kaya,hahha..abeh la den dh ngutuk2 ni, jumpe dek guru besau blog den ni tak tau la :p

takpe2, dpt gaji nnt den msk stimix :p

Ayaq masak said...

cekgu balik yey cekgu balik yey!

Amacam mengajo kat skolah budak2 spiking? Bleh spiking ngalahkan omputeh dah kot skang hohohoh. :D:D:D rindu kat cekgu!!

nUr@dDeEn said...

he he Dayah dah update, dayah dah update ..!

Takper tetiap taun ada pesta buku, yg penting kita meriahkannya walaupun kat dlm poket hanya ada resit, pembalut gula2 dan tiket lrt saja ha ha ha

ruru said...

yo..cikgu dayah sudah balik..
aku pergi esok ke pesta buku..
hehehhe..
best la..
jom p.

Iman Mawaddah said...

Oh..Fahri..ingatkan Faizul hehe

hayad said...

ayaq masak--> uishhh!!! mmg terer! omputeh pun tak phm kalo dengo aku ckp,wakakaka!!

nur@addeen--> tu lah, nnt bebile leh g lg kan kan kan? ;)

ruru--> ekau ado gaji leh la gi..huhu

iman mawaddah--> haha, masih ingat kt Faizul ek kak? ;p ada cerita terbaru psl faizul, tp maleh plak nk citer,haha

akirasuri said...

he he he. tahun depan kita pergi pesta buku sama-sama ek :p

wasabe said...

dayah, lama tak bertandang. Ada kat sini ek, jom pi tepen, jumpa amin. Pinjamkan buku tu, k k pun nak mimpi gak..

*fizzy* said...

Salam, cikgu..
Wah..best bila jumpa org seangkatan ni..
Agaknya pa'chik refer pada saya bila dia kata che'gu di kampung yg slalu hapdet blog tu..
Heheheheheheh..
Alhamdulillah, internet access takde masalah walau di kampong..
Wireless pon ada.

apa pon, salam perkenalan..
nak baca entry² lama chegu..
mcm bestttt je..
ok, take care!

hayad said...

akirasuri--> oraittt!! :p

wasabe--> ala, esok dayah dh nk blk. lg pn rsnya cikgu aminbakish xde kt cni skng ni kan? ke kl katanya.. :)

fizzy--> salam perkenalan gak. selamat membaca :D

Pa'chik said...

haha.. fizzy pun ada.. (nasib baik aku tak ngutuk bandar kuin tu.. haha)

achik said...

assalammualaikum cikgu dayah *nada murid2 bg salam*

bagusnya member.. :)

ad3ck said...

lepas baca ntry ko neh baru tau ade pameran buku hehe.

hayad said...

pa'chik--> ala...np tak kutuk.leh gak kutuk sekali nnt :P

achik--> tiap2 ari aku ngajo, xde pun diorg bg salam..yg diorg sebut..."good morning teacher" good afternoon teacher" or "selamat sejahtera cikgu"

ad3ck--> dah tau tu, p la,hehe

Anonymous said...

weh..habis aku punye sms2 dipublishkan di sini -NURUL-

Followers