Kawan-kawan

2 orang dalam kalangan ini sudah berkahwin. Cuba teka mana satu, hehehe.








Bebanan tugas di sekolah H*rt*m*s memang terlalu banyak. Bila dengar sekolah-sekolah lain tidaklah seperti kami. Ada rakan-rakan seangkatan yang berpindah sekolah ke negeri-negeri lain juga di dalam KL juga, mengatakan terlalu banyak beza kerja di H*rt*m*s dengan di sekolah baru. Sekolah baru sedikit rileks. Tapi ada pula yang bermasalah dari segi disiplin pelajar yang sangat teruk.

Di H*rt*m*s, walaupun beban tugas banyak, tapi ada rakan-rakan yang best. Walaupun masalah disiplin pelajar yang tak boleh lari, at least ada rakan-rakan yang ceria di Bilik Guru. Gaduh-gaduh di Bilik Guru tu biasa la juga. Gaduh adik-beradik, haha. Ye ker? :p

3 comments:

iza_fiza said...

sama lah. walaupun disiplin teruk, ada kawan2 yg best. tukar sekolah lain, kot2 dpt disiplin ok, tp still ada prob lain kan. biasa la tu. tu yg buat aku rasa bersyukur di sini

hayad said...

fizah--> itu lah pasal. stay je la kat sek ni selagi lom kawen, kekeke

kakLuna said...

yang baju kunin tudung oren tu dh kawin

Followers