Biarkan Air Itu Menenangkan Mu [cheeewah!] :p

Malam ni sepatutnya saya perlu pergi ke suatu tempat. Tapi tengah dalam ketiadaan mood ke tempat tersebut. Maka saya pun bersetuju mengikut Azwa berenang sekejap lagi. Memang Azwa ada ajak dari hari tu lagi. Asalnya jadual renang kami adalah setiap hari Sabtu malam. Once a week kami mendisiplinkan diri untuk berenang. Tapi kadang-kadang Hari Rabu pergi jugak berenang.


Bila berenang ni jumpe ramai la jugak kenalan baru. Ada sorang brother tu cakap, bersukan memang elok. Kalau u keje, tension, ada masalah, susah nak pikir, bila u bersukan, u tak ingat dah masalah tu. U lepaskan, release the problem semasa bersukan. Then otak dah tenang, kita pun leh fikir balik macam mana nak settlekan problem kita tu.


Kalau tengok orang yang kat tempat kerja suka marah-marah, maki hamun sumer tu, kata brother tu, orang tu memang takde tempat or cara nak release tekanan dia. So kalau dia maki hamun kita maafkan aje la, hehehe. Dah itu je cara dia release tension. Kesiannnn.


Ok lah, sekejap lagi Azwa datang.

Macam brother tu cakap, berenang ni tak susah. U must feel the water. Let the feeling flow in the water and u will feel the water pampered u . Gitew pulak kaedahnye ;p




7 comments:

iza_fiza said...

aku sampai sekarang xleh berenang. aku mcm fobia air jer. tak bleh nak apongkan badan. masuk air je panic

hayad said...

ohh, boleh diatasi tu fizah, hehe

Rohaniah said...

macam bawak kereta jugak Dayah...you feel the car dan seolah2 kita juga terbang bersama kereta itu hahaha

hayad said...

kak wan--> betul2. tak sabo mahu memandu :D

Disturbia said...

dayah..

bestnya boleh p berenang ek

iza_fiza said...

dayah, dah x sabaq nak drift2 dgn aku bila blk kg ke? hahaha. kawan aku kata skrng bx zaman rempit dah, skrng zaman drift. giler aku nak drift plak? huh

hayad said...

fizah--> aku ni tak tau la tau bwk kete ke tak lg ni, hehehe

Followers